Köket inspireras av alla härliga smaker och stilar som finns runt om i världen. Vi blandar friskt och presenterar det på vårt sätt, enkelt att förstå och lätt att gilla.

Veckans lunch

Veckans meny Tors-Sön

Veckomeny med flera rätter per dag serveras mellan 11.00–14.30. 
139 kr inkl. salladsbuffé & kaffe/te.

Localrabatt 10% mot uppvisande av säsongskort. 

Hjärtligt välkomna // Cykelbistron

BISTROMENY SÖNDAG-TORSDAG Köket öppet 17:30-19:00

A La Carte Fredag-Lördag 17:30- 20:30

Dryck

Öl & Vin
Våra viner och ölsorter är noggrant utvalda för att passa till maten som serveras. Hos oss hittar du både lokalproducerad öl och viner från välkända regioner.

Alkoholfritt
Vi har många alkoholfria alternativ som passar till middagen, desserten eller barhänget. Vi serverar bland annat alkoholfritt vin och öl, läskande juicer och lemonader, läsk och drinkar utan alkohol. 

Kaffe & te
Vi serverar kaffe från Lykke kafferosteri. Deras kaffe är alltid noga utvalt, handplockat av kaffebönder som delar deras passion och intresse för kvalitet. Riktigt bra och mycket smarrigt! Självklart har vi fler varma drycker som te i olika smaker. 

Specialkost?

Har du behov av specialkost, glutenfritt, mjölkfritt etc är det inga problem. Hojta till i kassan bara så hjälper de dig. Våra kockar är vana att fixa det mesta, så finns det inget på menyn som passar så lovar vi att ordnar det. Nemas problemas!